AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, MalatyaPark Alışveriş Merkezi’ni ziyaret etti. Burada esnaflarla buluşan Taha Özhan ,Türkiye’nin son 13 yılında ekonomik istikrar olduğunu ifade ederek, “13 yıldır esnaf AK Parti’ye güveniyor. Bu noktada bizim asıl gerçekleştirdiğimiz devrim, güvendir” dedi.
Başbakanın Başdanışmanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, partililerle birlikte MalatyaPark Alışveriş Merkezi’ni ziyaret etti. AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan’a mağaza çalışanları ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Esnafların “Oyumuz ve duamız AK Parti’ye” sözleri üzerine bir açıklama yapan Taha Özhan, AK Parti’nin oylarının her geçen gün arttığını belirterek, bunun ekonomik istikrar ve sürdürülebilir ekonomik büyüme sayesinde başarıldığını söyledi.
Türkiye’nin son 13 yılında ekonomik istikrar olduğunu vurgulayan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, şöyle konuştu:
“13 yıldır esnaf, AK Parti’ye güveniyor. Bu noktada bizim asıl gerçekleştirdiğimiz devrim güvendir. AK Parti’nin ekonomik reformlarını en iyi esnafımız bilir. Çünkü esnaflarımız 13 yıl önceki istikrarsız döneme geri dönmek istemiyorlar. Bunu da ziyaretimiz esnasında sık sık dile getirdiler. Ekonomik dinamizm ve siyasi istikrar açısından Türkiye ve Malatya’mız gelecek için umut vadediyor. Son 13 yılda çevremizdeki birçok soruna rağmen Türk ekonomisi yılda ortalama yüzde 5,5 büyüdü. Gayrisafi milli hasılamız (GSMH) 3,5 kat arttı. İktidara geldiğimiz 2002 yılında GSMH, 230-240 milyar dolar civarındaydı, şimdi 840-850 milyar dolar civarında ve hala da artmaya devam ediyor.”