Maçka Belediyesi tarafından düzenlenen "Anneler Günü" programı yoğun katılım ile gerçekleştirildi.
Maçka ilçesinde bir otelde düzenlenen programa AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Maçka Belediye Başkanı Ecz. Koray Koçhan, AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, partililer ve kadınlar katıldı.
Programda konuşan Başkan Koçhan, “Eskiden Maçkalı hemşerilerimiz derdi ki; ‘Biz oy veriyoruz, başkaları seçiliyor’ artık Maçkalılar oy verecek Maçkalı vekiller seçilecek. İlk kez bu seçimde Maçkalılar için farkındalık olacak. Maçka’da ak parti kurulduğu günden bugüne kadar oy oranını artırarak adım adım AK Parti’nin kalesi olması yolunda ilerliyor. Bunun ilk ayağı olan Belediye seçimlerini sizlerin sayesinde kazandık. Benim özellikle bayanlara çok büyük şükran borcum var. Şimdi daha önemli bir seçim var. 3 Maçkalı vekilimiz var. Bunları da güçlü bir şekilde seçmemiz lazım ki Maçka belediye başkanı olarak yakalarına yapışabileyim. Sizlere güveniyorum. Gelelim bugünün önemine hepimizin dünyaya gelmesine vesile olan siz değerli annelerimiz hakkına ne söylesek, ne yapsak ödeyemeyiz. ’Cennet annelerin ayağının altındadır’ denen bir dinin mensuplarıyız onun için öncelikle annem ve eşim olmak üzere tüm bayanların anneler gününü yürekten kutluyorum” dedi.
“BU SEÇİM KADINLARIN SEÇİMİ OLACAK”
AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Av. Ayşe Sula Köseoğlu, “Bizler yine el ele kol kola sizlerle birlikteyiz. Bu seçimde kadınların damgası vurduğu bir seçim olacaktır. Maçkalı bir vekil adayı olarak sizlerin her zaman yanında olduğunuzu belirtmek isterim. Ben de iki çocuk annesi olarak tüm anneleri gününü yürekten kutluyorum” diye konuştu.