AK Parti Konya Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı, Konya’nın Cihanbeyli ilçesine bağlı Yeniceoba’da vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelerek 7 Haziran seçimleri için kendisi ve partisi için destek istedi.
AK Parti Konya Milletvekili Adayı Dr. Abdullah Ağralı, Cihanbeyli’ye bağlı Yeniceoba’ya giderek burada vatandaş ile esnafla buluştu. Yeniceoba ziyaretinde Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, AK Parti Cihanbeyli İlçe Başkanı Serdar Karaburun, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu ve İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Ceylan, Cihanbeyli Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kesen ile İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Ağralı’ya eşlik etti.
AK Parti Konya Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı ve beraberindekiler, Yeniceobalı esnaf ve vatandaşı ziyaret ederek, 7 Haziran için destek istedi.
“YENİCEOBA’DAN REKOR DESTEK BEKLİYORUZ”
7 Haziran Seçimleri’nin öneminden bahseden Abdullah Ağralı, Konyalı bir başbakana sahip olduklarını ve bu fırsatı kaçırmak istemediklerinin belirterek, “Elbette bölgenin ve yöre insanlarının sıkıntıları, eksiklikleri olabilir. Bunları daha önce olduğu gibi yine ancak AK Parti iktidarı çözer. Ancak gün birlik olma günü. Gün hangi görüş ve partiden olursak olalım, Başbakanımıza destek olma günü” dedi.