Mehmet ÇINAR/ANTALYA, () - ANTALYA'da bir dönem Ak Parti'den milletvekilliği yapan, geçen dönem de 7'nci sıradan milletvekili adayıyken seçilemeyen Abdurrahman Arıcı, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcılığı görevinden aday adaylığı için istifasını sundu.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Ak Parti'den Antalya milletvekilliği için istifa etti. Kamuda istifaların son günü olan 10 Şubat Salı günü Kültür ve Turizm Bakanlığı'na istifasını sunan Arıcı, Ak Parti'den milletvekilliği için Antalya İl Başkanlığı'na aday adaylık müracaatında bulunacağını söyledi. Seçim sürecinde aday adayı olarak Ak Parti çatısı altında seçim çalışmalarını yürüteceğini kaydeden Arıcı, kararının hayırlı olmasını diledi.
Abdurrahman Arıcı, Antalya'dan Ak Parti 23'üncü dönem milletvekili olarak görev yaptı, 2011 seçimlerinde de yedinci sıradan aday gösterildi. Arıcı, Ak Parti'nin 6 milletvekili çıkardığı Antalya'da az bir oy farkıyla seçilemedi. Sonrasında Kültür ve turizm Bakan Yardımcısı olarak görev yapan Arıcı, 25'inci dönem milletvekilliği için Ak Parti Antalya il Başkanlığı'na önümüzdeki günlerde aday adaylık başvurusunda bulunacak.

FOTOĞRAFLI