26 Şubat tarihinde kurularak tescilini alan Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, ertesi gün katıldığı Muay Thai Ege Bölgesi şampiyonasında lisansını yetiştirebildikleri 2 sporcuyla şampiyon oldu.
Türkiye Muay Thai Federasyonu 2015 yılı Faaliyet planında yer alan Gençler Büyükler Bay ve Bayanlar Ege Bölge Şampiyonası 27 Şubat - 01 Mart 2015 Tarihlerinde Muğla’nın Bodrum İlçesinde gerçekleştirildi.
Daha önce teşvik şampiyonalarında takım halinde yarışan Ringin Şehzadeleri, Afyon’un Samandağlçesinde yapılan ve 4 ilin yarıştığı Muay Thai Zafer kupasında birincilik kupasını, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yapılan Marmara Bölgesi Muay Thai Ayvalık Zafer Kupasında birincilik kupasını, Muğla’nın Milas İlçesinde yapılan Ege Bölge Kick Boks Teşvik Şampiyonası İkincilik kupasını ve Manisa ilinde 8 ilin katıldığı Şehzadeler Zafer kupası birinciliğini takım halinde kazanmıştı. Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 26 şubat 2015 tarihinde Gençlik ve Spor Bakanlığınca Kulüp tescili yapıldıktan hemen sonra lisanslarının yetiştirebildiği 2 sporcu 27 Şubat’ta Türkiye Şampiyonası seçmesi niteliğinde olan ve Manisa, Muğla, İzmir, Aydın, Uşak, Denizli, Kütahya, Afyon illerinden toplamda 244 sporcunun yarıştığı müsabakalarda 1 altın, bir gümüş olmak üzere her iki sporcu büyük başarıya imza attı. 2 sporcu, Adana’da 29 Mart- 4 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Gençler, Büyükler Bay ve Bayanlar Şampiyonasına Şehzadeler İlçesini ve Ege Bölgesini temsil etmeye hak kazandılar.
Şampiyonada 48 kilogramda yarışan Samet Tutal Üst genç Erkeklerde birinci, 57 kilogramda yarışan Mustafa Ören de Büyük Erkekler B. Div.’de ikinci olarak hem Şehzadeler ilçesinin hem de Manisa’nın gururu oldular.