TRABZON (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde Kastamonu Belediyespor'a 29-27 yenilen Zağnosspor'un antrenörü Kıvanç Özcan, hücumda inişli grafik sergiledikleri için karşılaşmayı kaybettiklerini söyledi.

Özcan, kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Bizim açımızdan altılı play-off'a kalmak için çok önemli bir müsabakaydı. Karşılaşmayı kazanabilirdik ancak hücumda istediğimiz etkinliği sağlayamadık" dedi.

"Hücumda inişli grafik sergilememiz nedeniyle Kastamonu Belediyespor karşılaşmasını kaybettik" diyen Özcan, şöyle devam etti:

"Rakip kaleyi yoklayan yaklaşık 20 şutumuz oldu. Şayet bunlardan 10'unu sayıya çevirebilseydik kazanacaktık ama olmadı. Bizim için henüz her şey bitmiş sayılmaz. Kalan çok önemli 3 maçımız var. Bu maçlara sıkı hazırlanıp kazanmaya çalışacağız. Fire vermememiz lazım. İstediğimizi yapabilirsek play-off'a kalırız. Zaten amacımız da bu."

Özcan, Türk hentbolu adına ligde zevkli karşılaşmaların oynandığını dile getirerek, ligde her takımın kazanabildiğini, bu nedenle kalitesi yüksek bir lig olduğunu kaydetti.