Samsun'da bir süre önce faaliyetlerine başlayan Çerkes İş İnsanları Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Yurdakul ve yönetim kurulu üyesi Sedat Uygun, dernek üyelerine nezaket ziyaretleri gerçekleştiriyor.
 
Yönetim kurulu üyeleri Mehmet Yurdakul ve Sedat Uygun, dernek üyesi Kızılot İnşaat ve Mantıka Palas Restoran Sahibi Sacit Kızılot, ESPA Şirketler Grubu Sahibi Mahmut Özkan ve Şıklar Otogaz Dönüşüm Sistemleri Sahibi İsmail Şık'ı işyerlerinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Ziyaretlerde dernek çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.


 
Çerkes İş İnsanları Derneği Başkanvekili Yurdakul ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada, ''Üç yıl önce başlayan dernekleşme sürecinin başından beri desteklerini esirgemeyen değerli büyüklerimiz Mahmut Özkan, Sacit Kızılot ve İsmail Şık'a bizi konuk etttikleri için teşekkür ederiz. Ziyaretlerde sektörlerinde kendilerini ispat etmiş olan büyüklerimizin fikirleri bizlere yönverdi'' dedi.
 
Çerkes İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Uygun ise, ''Biz Çerkesler thamate kavramı ile yetişmiş insanlarız. Thamate yada diğer bir adıyla ayhabı çerkes örf ve adetlerine göre olgunluk mertebesine ulaşmış, her konuda sözü geçen ve dinlenen son derece saygın şahsiyetlerdir. Biz de otuz kişilik kurucu heyetimizdeki thamatelerimizin bazılarından ziyarete başladık ve ziyaretlerimizin devamı gelecek'' dedi.
 
Dernek yönetim kurulu üyeleri yaptıkları ziyaretler anısına, üyelere hediye takdim etti.