Adaletin savunucusu avukatlar, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla 5 Nisan Avukatlar Günü’nde yemekte buluştu. Güncel olaylardan bahsedilen ve son günlerde yaşanan üzücü olayların anıldığı yemekte yapılabilinecek işbirliklerinden söz edildi.
5 Nisan Avukatlar Günü’nde ilçenin adalet temsilcileri yemekte ağırlandı. Beylikdüzü adına kent adına lokal bazda neler olabileceğinin konuşulduğu buluşmada Başkan İmamoğlu, “Hukuk çatısı altındaki kişiler olarak kente katkı sunabileceğinizi düşünüyorum. Bu anlamda da tavsiyelerine talip olduğumu belirtmek istiyorum” diye konuştu.
"HEPİMİZ VAZİFELİYİZ"
İlçe hakkında görüşlerin paylaşıldığı, fikir alışverişlerinin olduğu buluşmada hukukçunun derin bakış açısının şehre yansımasının açısından sunacağı katkılardan bahsedildi. Sürekli birlikte işin içinde olunması gerektiği konuşuldu. İmamoğlu, “Hepimiz yerel yöneticiler, hayatın içindeki bütün şahsiyetler adalet için vazifeliyiz. Mücadeleye katkı sunmalıyız” dedi.
ŞEHİT SAVCI ANILDI
Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı da anan İmamoğlu, Mustafa Kemal Atatürk’ü de hukuka yaptığı katkılardan dolayı rahmetle andı. Hukukçulara her daim sürecin içinde olmalarını, yaşamın her alanında onlara ihtiyaç duyulduğunu yineledi.