Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu’nda Çorum Belediyespor, Trabzonspor ile eşleşti. Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül de Trabzonspor ile eşleşmelerinin Çorumlu sporseverleri mutlu ettiğini söyleyerek, “Çorum ve Trabzon birlikteliği, beraberliği kazanacak” dedi.

Geçtiğimiz yıl da Ziraat Türkiye Kupası elemelerinde Çorum Belediyespor, Trabzonspor ile karşı karşıya gelmiş ve bu mücadeleden galibiyetle ayrılan bordo-mavili ekip bir üst tura yükselmişti. Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur kurasında Karadeniz temsilcisi Trabzonspor ile eşleşmelerinin Çorumlu sporseverler ve futbolseverlerle birlikte kendilerini son derece memnun ettiğini söyledi.

Geçtiğimiz yıl yine aynı turda Trabzonspor ile karşılaştıklarını hatırlatan Kulüp Başkanı Zeki Gül, “O turda Trabzonspor’un hem yöneticileri hem futbolcuları gerçekten futbol adına Çorum’a çok güzel anılar bırakarak güzel bir müsabaka sonunda Çorumlu sporseverlerle dostlukla kucaklaşıp ayrılmışlardır. Yine aynı müsabaka, aynı turda Çorum’da yapılacak. Müsabaka futbol şöleninde geçecek. Biz Süper Lig’de defalarca şampiyon olmuş Trabzonspor ve yöneticileri ile dostluk içerisinde bu maçı tamamlayacağız. Aynı zamanda şehrimizde futbol adına büyük bir şölen olacak. Müsabakanın sonucu ne olursa olsun futbol adına ilimizde Trabzon’dan gelecek misafirleri en güzel şekilde karşılayacak, ağırlayacağız” şeklinde konuştu.

’Trabzonspor ile birlikte çok güzel bir sonuca ulaşacağımıza inanıyorum’ açıklamasını yapan Gül, “Bu sonuç futboldaki gibi eleme-elenme şeklinde değil, dostluk, kardeşlik içinde olacaktır. Zaten önemli olan da sonucu birlik ve beraberlik içerisinde tamamlamaktır diye düşünüyorum. Sonuçta hem Çorum hem Trabzon birlikteliği, beraberliği kazanacak” ifadelerini kullandı.