Devam eden andezit kaplama çalışmalarını yerinde inceleyen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yürütülen faaliyetlerin hazırlanan program çerçevesinde süreceğini belirtti.

Kırıkkale’de şehrin merkezi caddelerinden Mimar Sinan Caddesinde andezit kaplama çalışmaları devam ediyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, andezit kaplama yapılan alana giderek devam eden çalışmaları yerinde inceledi ve mevcut durum hakkında yetkililerden bilgi aldı. Çalışmaların hızlandırılması konusunda direktifler veren Başkan Saygılı, cadde esnafı ile de bir araya geldi. Mimar Sinan Caddesi esnafı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Saygılı’ya teşekkür etti.

Çalışmaların artarak devam edeceğini dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Melek Girmez Sokağı olarak bilinen bu cadde ve sokakların çehresini değiştiriyoruz. İnşallah yeni düzenleme ile buradaki cadde ve sokaklarımız şehrimize modern bir görüntü kazandıracak. Andezit kaplama, asfalt, kilit parke ve sathi kaplama çalışmalarımız program dâhilinde devam edecek. Şehrimizde çalışma yapılacak cadde ve sokakları önceden tespit ettik. Bu tespitlere göre program hazırladık. Bu program dâhilinde çalışmalarımız artarak devam edecek” şeklinde konuştu.