Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Final Four’da Real Madrid ile oynanacak yarı final maçına hazır olduklarını söyledi.
İspanya’nın başkenti Madrid’in ev sahipliğinde 15-17 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek THY Euroleague Final Four’da mücadele edecek olan Fenerbahçe Ülker’de, başantrenör Zeljko Obradovic ile sezonun en değerli oyuncusu seçilen Nemanja Bjelica, Euroleague tarafından düzenlenen basın toplantısına katıldı.
Madrid’deki özerk yönetim binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, 8 kez ile bu kupayı en çok kazanan antrenör olması şeklinde kendisine yöneltilen bir soruya, "Kupayı kazanmanın hiçbir sırrı yok. Çok çalışacaksın o kadar" dedi.
Real Madrid’e karşı bu sezon hiç oynamamalarına rağmen İspanyol ekibini yeterince tanıdığını belirten tecrübeli antrenör, bu maç için hazır olduklarını söyledi.
Obradovic, Nemanja Bjelica ile ilgili, "Yanımda sezonun en değerli oyuncusu oturuyor. Onu tercih etmezsem herkes bana ’Final Four’da nasıl olur da Bjelica’yı ilk 5’te oynatmıyorsun?’ diye soracaktır" şeklinde konuştu.
BJELICA: "BURADA OLMAK BENİM VE TAKIMIM ADINA TARİHİ BİR AN"
THY Avrupa Ligi’nde 2014-2015 sezonunun En Değerli Oyuncusu (MVP) seçilen Fenerbahçe Ülker oyuncusu Nemanja Bjelica da, "İlk olarak için oy kullanan herkese ve gösterdiği destek için tüm aileme teşekkür ederim. Burada olmak benim ve takımım adına tarihi bir an. Takım arkadaşlarıma, antrenörümüze ve camiamıza teşekkürler" şeklinde konuştu.
Final Four’da olmayı hak ettiklerini kaydeden Nemanja Bjelica, "Belki antrenörümüz tecrübeli olduğundan onun için değil ama takım, kulüp ve oyuncular için tarihi bir an. Bizim için inanılmaz. Buraya tatile gelmedik. Kupa için savaşacağız. Oynayıp, kazanmaya geldik" açıklamasında bulundu.
Bjelica, Zeljko Obradovic’in kendisi için çok özel olduğunu vurgulayarak, "Ondan çok şey öğrenilebilir. Sadece basketbol değil, hayat üzerine de çok şey öğreniyorum. Büyük bir insan. Fenerbahçe’ye onun için geldim. Eğer birkaç yıl önce şu anda bulunduğum yere geleceğim söylenseydi ’deli misin?’ derdim ama evet buradayım" diye konuştu.