Bodrum Kent Konseyi bünyesinde kurulan Kültür Sanat Meclisi yürütme kurulu üyeleri, Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı ziyaret etti.
Bodrum Kent Konseyi bünyesinde aralık ayında kurulan Kültür ve Sanat Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri Kaymakam Dr. Gödekmerdan’ı ziyaret ettiler. Ziyarete Kültür Sanat Meclisi Eş Temsilcileri Nuran Yüksel - Ender Güzey, Yürütme Kurulu Üyelerinden Ünal Özfuçucu, Turgutreis Mahalle Meclisi Kültür Sanat Çalışma Grubu temsilcisi Ayhan Uncuoğlu ve Bodrum Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Koordinatör Rezzan Şebin katıldılar.
Bodrum’un kültür ve sanatla ilgili çeşitli sorunlarına değinen ziyaretçiler, Kaymakam Dr. Gödekmerdan’dan destek istediler. Bodrum’a yapılması muhtemel kongre merkezinin düzenlenmesinde, gönüllü danışmanlık yapmak istediklerini, kültür ve sanata dair her konuda destek verebileceklerini ifade eden ziyaretçiler "Bodrum’daki etkinlik kirliliğin yaşanmaması için Bodrum Belediyesi ile ayda bir kez toplanıyoruz. Kendilerine ilgili konularda danışmanlık yapacak, alanlarında uzman arkadaşlarımızla bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Aynı desteği sizlere de memnuniyetle verebiliriz" dediler.
Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan da, "Ziyaretiniz bizim için çok önemli. Her zaman memnuniyetle sizlerle bilgi alışverişinde ve çalışma içinde olabiliriz. Bodrum’un tanıtımında kültür, tarih ve sanat elbette öne çıkmalıdır. Dünyanın yedi harikasından biri olan Mauseleum Bodrum’dadır. Deniz, güneş, amfora bütün Akdeniz’de var. Ama Mauseleum bir tek Bodrum’da var. Sizlere ve bizlere de bu anlamda tanıtım için çok iş düşüyor. İşbirliği için gereken ne ise, yapmaya hazırız" dedi.