HAKKARİ'nin Şemdinli ilçesinde emniyet müdürlüğü binasına teröristlerce saldırı düzenlendi, 2 polis yaralandı. Saldırı ardından çıkan çatışma halen sürüyor. 
Alınan bilgiye göre, ilçe merkezindeki Emniyet Müdürlüğü binasına terör örgütü PKK mensuplarınca sabaha karşı uzun namlulu silahlarla saldırı gerçekleştirildi.

Elazığ'da patlama emniyet müdürlüğüne saldırı yapıldı!

Güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 2 polis memuru yaralandı. Yaralı polisler, Şemdinli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.
SİLAH SESLERİ DUYULUYOR
İlçeye yaklaşık 2 kilometre mesafede bulunan Şemdinli girişindeki Altınsu Köyü civarında çatışmalar meydana gelirken, silah ve patlama sesleri ilçe merkezinden de duyuluyor.
Bu arada, bölgeye çok sayıda zırhlı araç ve askeri birlikler sevk ediliyor. Zırhlı araçların bölgeye gitmesi sırasında ise bir patlama oldu. 
Şemdinli-Yüksekova Karayolunun 2’nci kilometresinde meydana gelen patlama sırasında zırhlı bir araç, oluşan çukura düştü. Bu aracın kurtarılması için bölgeye takviye ekipler gönderilirken, yetkililer tarafından çatışmalarla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.



İnternethaber