RİZE (AA) - Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan'ın, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ihale edilen köy yollarının yapımını yerinde denetledi.

Bucak, Akbucak, Ortayol köyleri yol betonlama işi ve Hisarlı köyü Hava Radar Komutanlığı yolu sıcak asfalt yenileme işi ile Irmak köyü afet duvarı işlerini yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Aslan'a denetimlerinde İl Genel Meclisi üyeleri Rasim Çorbacı, Özel İdaresi Pazar Şantiye Şefi Mühendis H. Görkem Kantoğlu, KHGB Müdürü Ömer Hocaoğlu ve ilgili köylerin muhtarları eşlik etti.

Kaymakam Aslan, "Köylerimizdeki altyapı hizmetleri konusunda elimizdeki imkanları sonuna kadar vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya çalışıyoruz. Bazen kaynak ve imkan yetersizliği talepleri karşılamakta gecikmeye neden oluyor. Bir de gelen taleplerden bir kısmı idareyi hiç ilgilendirmeyen, yasal olarak o konularda bütçe, imkan ayrılmamış, kanun koyucu tarafından idareye görev verilmemiş konular. Tamamen şahsi talepler. Vatandaşlarımıza bu durumu izah ediyoruz. Biraz sabırla ve el ele vererek Pazar’ımızın pek çok sorununu çözebilmek elimizdedir" dedi.