Ankara'da biri 15, diğeri 17 yaşındaki 2 kardeşin, para karşılığı erkeklerle birlikte olan annelerinin tartıştığı kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, 3 çocuklu Gülcan K, yaklaşık 15 yıl önce eşinden boşanarak Gaziantep'ten Ankara'ya geldi. Gülcan K, Ankara'da tavernalarda çalışan ve garsonluk yapan İbrahim T. ile tanıştı.

İddiaya göre İbrahim T, Gülcan K'nin, sonradan yanlarına yerleşen Şengül ve Alev isimli iki kadınla İskitler'deki eski oto sanayi bölgesinde erkeklerle para karşılığı ilişkiye girmesine izin verdi.

Geçen hafta geç saatlerde Arif O. ile Berkan K. yanlarına gittikleri kadınlarla pazarlık yaptı. Arif O. ile Berkan K, bir süre sonra kadınlarla tartışmaya başladı. Bu sırada yakında olan ve tartışmayı gören Gülcan K'nin çocukları M.K. (17) ve Y.K (15) ile İbrahim T, sopa ve bıçakla iki kişiye saldırdı.

Arif O, Gülcan K'nin çocukları M.K. ve Y.K tarafından bıçaklandı. Berkan K. kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

Kısa süre sonra olay yerine gelen Berkan K, Arif O'nun bıçaklandığını gördü. Kağıt toplayıcısı bir vatandaşın ihbarıyla olay yerine gelen 112 ekipleri, darbedilen Berkan K. ile Arif O'yu Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Arif O. hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Berkan K'nin ifadesi ve çevreden elde edilen bilgiler doğrultusunda zanlıların kimliğini tespit etti. Polis ekipleri, cinayetten bir gün sonra, adresleri belirlenen zanlıların Keçiören Kafkas Mahallesi'ndeki evlerine baskın yaptı.

Gülcan K, Şengül ve Alev isimli kadınlar ile M.K, Y.K. ve İbrahim T. gözaltına alındı.

Kadınlar ifadelerinin ardından serbest bırakılırken mahkemeye sevk edilen M.K. ve Y.K. tutuklandı. İbrahim T. ise denetimli serbestlik şartıyla serbest kaldı. 

Kaynak: Gazete Vatan