ORDU (AA) - Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Bölge Başkanı Yüksel Kaya, Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muammer Küçüköksüz, İlçe Emniyet Müdürü Etem Öztürk, MHP Ordu Milletvekili adayı Murat Kaçak, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Baş, Fatsa'ya bölgede eşi olmayan güzel bir hizmet binası kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Hayalinde üyelerin ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayabileceği ve diğer odaları tek bir çatı altında toplayacak bir hizmet binası yapabilmek olduğunu ifade eden Baş, "Çok şükür bugün bu hayalim gerçek oldu. Arsa sıyla birlikte 5 katlı hizmet binasını 1 milyon liraya ilçemize kazandırdık. Biz bunu üyelerimizin kredilerini düzenli ödemesi ve desteği sayesinde başardık" dedi.

Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin bölgede birinci olduğunu kaydeden Kaya ise üstün çaba ve gayretlerinden dolayı binanın yapılmasında emeği geçen yönetim kurulunu tebrik etti.

Fatsa Belediye Başkanı Anlayan, ilçenin vizyonunu genişletecek bir binanın açılışını yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu binanın diğer odaları da bünyesinde toplayacak olması vatandaş için avantaj olacak. Üyeler tek çatı altında birden fazla odada işini rahatlıkla yapabilecek. Bu anlamda bölgede tek olan bina bizleri gururlandırdı ve mutlu etti. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.