Eskişehir Espark Alışveriş Merkezi (AVM)’nin düzenlediği yılbaşı çekilişinde araba kazanan talihli, düzenlenen törenle aracını teslim aldı.
ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark AVM’nin yeni yıl hediyesi olarak verdiği Mercedes Benz CLA 200 Urban 2014 model otomobil sahibine kavuştu. Otomobili kazanan şanslı Seyfullah Yüksel’e aracın anahtarı, Espark Alışveriş Merkezi Müdürü Gökay Uzar tarafından teslim edildi.
Aracı kazanan bir jojistik firması sahibi olan Seyfullah Yüksel, Espark’tan aldığı telefonla çekilişe katıldığını söyledi. Arabayı kazandıkları için çok mutlu olduğunu ifade eden Yüksel, aracı satmayı düşünmediklerini ifade etti. Yüksel, “Telefon alışverişi yapmıştım. Ona da çekilişten Mercedes çıktı. Çok mutluyuz, güzel bir şans. Eşim, annem, babam ve ben hep beraber geldik aracı almaya. Güzel bir şey çok mutluyuz. Arabayı satmayıp, kullanacağız” dedi.
Baba Mustafa Yüksel de memnun olduğunu belirterek, “Araba oğluma çıktı. Arabası vardı, ama bir araba daha çıktığı iyi oldu. Aracı yenilemiş olduk. Telefonu karda yere düştüğü için yenisini almak için buraya gelmişti. Şansı varmış bir de araba çıktı. En iyi Espark diyorum” ifadelerini kullandı.