ŞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçesi'nde helikoptere açılan ateş sonucu şehit edilen, terhis olmuş askerlerden Denizlili Komando Er Doğan Acar için memleketi Pamukkale'de ilçe belediyesi tarafından mevlit okutuldu.
Pamukkale Belediyesi, terör örgütü PKK'nın 10 Ağustos'ta düzenlediği saldırıda terhis olduğu gün şehit edilen Komando Er Doğan Acar için Akhan Mahallesi'ndeki evinde 52'nci gün mevlidi okuttu. Pamukkale Kaymakamı Beysel Beyru, AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, şehit Doğan Acar'ın annesi Fatma Acar, babası Mehmet Acar ve kardeşi Şahin Acar ile vatandaşlar mevlide katıldı. Mevlitte 500 kişiye, yemek ikramı da yapıldı. Kurandan bölümler okunurken, dualar başta Acar olmak üzere şehitler için okundu.
Duygularını dile getiren anne Fatma Acar, "İçimden konuşmak gelmiyor. Sözler boğazıma diziliyor" derken; baba Mehmet Acar, "Gelen herkesten Allah razı olsun" dedi. Şehit Doğan Acar'ın ağabeyi Şahin Acar da "Böyle olsun istemezdik. Biz bugün düğün yemeği için toplansaydık keşke. O benim canımdı. İçimiz yanıyor. Mevlide gelen herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI