Osman URAS/BODRUM (Muğla), () - BODRUM'da şubesi bulunan Günaydın Restaurant'ın kurucu ortaklarından Cüneyt Asan, Dubai, Londra ve New York'daki restoranlar zincirine yeni şubeler ekleyeceklerini ve dünya markası olmak istediklerini söyledi.
Türkiye'de 41, Azerbaycan'da 2 şubesi bulunan Günaydın Restaurant'ın kurucu ortaklarından Cüneyt Asan, restoranın Bodrum Yalıkavak Palmarina'daki şubesinde iftar verdi. İki yıl önce açılan Bodrum şubesinde yeni bir konseptin hayata geçirildiği, gece yarısından sabah saat 05.00'e kadar özel bir menü hazırlandığı belirten Cüneyt Asan, yeni konsept ve hizmetleri hayata geçirdiklerini söyledi. Bunun ilk adımını Bodrum'da attıklarını anlatan Asan, "Temmuz ayı itibari ile gece 12'den sabah 5'e kadar restoranımızda çorba, dürüm çeşitleri, sucuk ekmek ve künefeden oluşan özel menümüz yer alacak. Özellikle paça çorbamızın yaza damga vuracağına eminiz. Bunun dışında her dönem yoğun ilgi gören çöp şiş, tavuk şiş, Adana ve Urfa dürümlerimizi de bu menüye ekledik" dedi.
Dubai, Londra ve New York'ta birer şube ile dünya markası olma hedefini taşıdıklarını ifade eden Asan, Türk Mutfağı'nı da en iyi şekilde tanıtmayı amaçladıklarının altını çizdi.

FOTOĞRAFLI