Milli Takım, 26-28 Mart 2015 Tarihlerinde Romanya’nın Başkenti Bükreşte yapılan "Bucuresti Open & Cupa Corysan" Jujitsu Turnuvası’nda başarılı sonuçlara imza attı.
Oldukça yoğun katılım olmasından dolayı çekişmeli geçen müsabakaların ardından Tolga Polat Fighting Büyük erkekler +94 kilo birincisi, Mehmet Ali İlkman Newaza Büyük erkekler -71 kilo birincisi, Aycan Güldağı Yıldız Bayanlar -48 kilo birincisi, Tuğba Yeniçun Fighting ve Newazada Büyük Bayanlar ikincisi olarak iki gümüş madalya birden aldı. Deniz Birey Newaza Genç Bayanlar ikincisi, Berk Ekensoy Newaza Genç Erkekler ikincisi, Şükrü Can Er Fighting Yıldız erkekler ikincisi, Sevde Elif Aydoğdu Fighting Büyük Bayanlar üçüncüsü, Yunus Emre Doğan Fighting Genç erkekler üçüncüsü, Talha Aydın Fighting Yıldız erkekler üçüncüsü ve Ceren Giraygün, Dilruba Celayir üçüncü olarak ülkemiz adına 3 altın, 5 gümüş ve 6 bronz madalya aldılar. Milli sporcular toplamda 14 sporcunun yarıştığı müsabakalarda 14 madalya ile ay-yıldızlı bayrağı başarıyla dalgalandırdılar ve takım halinde ikincilik kupasını kazandılar.
Federasyon Başkanı Orhan Özaktı, ülkemizi başarıyla temsil etmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, "Federasyonumuz, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından tescil edildiği taktirde görülüyor ki çok daha büyük başarılara imza atarak ülkemizi gururla temsil edecektir. Kısa zamanda büyük başarılara imza atmamızda büyük emekleri olan başta federasyonumuz yönetimi olmak üzere teknik kadro ve tüm sporcularımı kutluyorum" dedi.