Erzurum’da yapılan Türkiye Snowboard Şampiyonası 1.Ayak Yarışlarında Dereceye giren, Kayseri Bölge Takımı Sporcularından Nisa Özsoy, Miray Özsoy ve Egemen Taşkır milli takım kampına davet edildi.
Türkiye Kayak Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Snowboard Şampiyonası 1.Ayak yarışları 9-10 Ocak 2015 tarihlerinde Erzurum’da yapıldı. Yarışlara Kayseri ,İstanbul, Ankara, Bursa, Van, Muş, Erzurum, Isparta, Tekirdağ ve Ağrı illerinden yaklaşık 200 sporcu katıldı. İlk gün yapılan Büyükler Slalom yarışlarında Kayseri takımından, Nisa Özsoy 2. , Miray Özsoy 3. olarak tamamladı. İkinci gün yapılan Slalom yarışlarında ise Kayseri Bölge Takımı sporcularından Nisa Özsoy 2. olarak , Miray Özsoy da 3. olarak tamamladı.
Türkiye Snowboard Şampiyonası 1.Ayak Yarışlarında gösterdikleri Üstün performanslarıyla Milli Takıma göz kırpan Kayseri’li sporcular Egemen Taşkır ile Nisa, Miray Özsoy kardeşler, 9-21 Ocak tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenecek olan Snowboard Minikler Milli Takım Kampına davet edildi.
Türkiye Snowboard Şampiyonası 1.Ayak Yarışlarındaki performanslarıyla göz dolduran Kayseri Bölge Snowboard takımı toplamda 875 puan alarak şubat ayında Kayseri’de yapılması planlanan Türkiye Snowboard Şampiyonası 2. Ayak Yarışlarına katılmaya hak kazandı.