7 Mart tarihinde gerçekleşecek olan Eğilim Yoklaması adına CHP teşkilatları ve üye ziyaretlerini sürdüren CHP’nin en genç ve eğilim yoklamasına girecek olan Tek Kadın Aday Adayı Çiğdem Şekerci Çaycuma CHP İlçe Başkanlığı’na gerçekleştirdiği ziyarette ‘’Mecliste kadınlarımıza erkekler ile eşit oranda yer verilmelidir’ dedi.
Çaycuma CHP İlçe Başkanı Fuat Kalaycı ve yönetimi tarafından karşılanan Şekerci ve ekibine başarılar dileyen başkan Kalaycı; ‘’Öncelikle çıktığınız yolda başarılarılar diliyorum. Kararınızdan ve cesaretinizden dolayı sizi kutluyorum. Gençlerimizin ve kadınlarımızın partimize daha çok renk ve heyecan katacağı düşüncesindeyim. Size çıktığınız yolda başarılar diliyorum’ dedi.
Kalaycı’nın ardından söz alan CHP Zonguldak milletvekili aday adayı Çiğdem Şekerci, Kalaycı’ya teşekkür ederek ve kendini tanıtarak başladığı sözlerini şu şekilde sürdürdü;
34 yaşında genç bir arkadaşımızın öncelikle çıktığım bu yolda gençlere ve kadınlara örnek olmak istedim. Demokrasinin en büyük savunucusu olan CHP’nin bu dönem mecliste ki kadın sayısını artıracağını düşünüyorum. Mecliste kadınlarımıza ve gençlerimize sizlerinde desteği ile daha fazla yer verileceğine inanıyor ve bu doğrultuda desteklerinizi bekliyorum"
Ziyaret sonunda Çaycuma’lı emekli öğretmen Mehmet Paşakahyaoğlu imzaladığı Yoğurdun Yeşil Prensi adlı kitabını Şekerci’ye hediye etti.