MHP Gülüç Kadın Kolları Teşkilatı tarafından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla mevlid-i şerif okutuldu.
MHP Gülüç Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Yıldırım, Kadın Kolları Teşkilatı olarak Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla mevlid-i şerif okuttuklarını söyledi.
Mevlid-i şerif programına katılan herkese teşekkür eden Yıldırım, “Alemlere Rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) bizlere sunduğu şefkat ve merhamet vurgusunun tüm yaralara merhem olması tarih boyunca tüm insanlığın ortak değeri olan merhamet ve şefkatin hayatın her alanında etkin kılmamız temennisi ile tüm İslam aleminin Kutlu doğum haftasını tebrik eder selam ve saygılar sunarım. Ayrıca böylesine mübarek bir günde bizleri yalnız bırakmayan MHP Alaplı Kadın Kolları Başkanı Şerife Oktay ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.
Öte yandan mevlit programında MHP Gülüç Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Yıldırım tarafından, Gülüç MHP Belde Başkanı Atilla Tarık Semiz’inde Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla mesajını okundu.
Mevlit programına MHP Gülüç Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Yıldırım, Alaplı Kadın Kolları Başkanı Şerife Oktay ve yönetimi ve partili bayanlar katıldı.