Kırşehir Valiliğince başlatılan ’Afrin Kahramanlarına Kurban Bağışı Kampanyası’ kapsamında köy muhtarları ve çiftçilere yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İlçe Kaymakamlığı konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Murat Girgin, Belediye Başkanı Erhan Talu, İl Genel Meclis Üyeleri, Kurum Müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda çiftçi katıldı.

Toplantıda Zeytin Dalı Harekâtı’nı başarıyla devam ettiren Mehmetçiğe ’Afrin Kahramanlarına Kurban Bağışı Kampanyası’ ile ilgili bilgi veren Kaymakam Girgin, 12 Şubat - 09 Mart 2018 tarihleri arasında yürütülecek kampanya hakkında bilgi verdi.

İlçe Kaymakamı Girgin, "Kampanya kapsamında ilçemiz genelinde hayırseverlerimizin canlı kurban bağışlarını toplayacağız. Toplanacak kurbanlar daha sonra belirlenecek modern bir kesimhanede dualar eşliğinde İslami usullere göre kesilecek, Yozgat Et ve Süt Kurumu tarafından kavurma haline getirilip paketlenerek AFAD Başkanlığı aracılığı ile Mehmetçiklerimize ulaştırmak üzere belirlenecek bir merkeze gönderilecektir” dedi.

Toplantı ,muhtar ve çiftçilerin sorunları talep ve önerileri dinlenerek ilgili kurumlar tarafından sorunların çözümü ve önerilerin değerlendirilmesiyle sona erdi.