AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Babaoğlu, Konya’nın AK Parti’ye rekor bir oy vererek Türkiye’nin seçimli demokrasi tarihinde desteğini esirgemeyeceğini düşündüğünü ifade etti.
AK Parti Konya İl Teşkilatı’nın 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesinde ilçelerdeki seçim çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Babaoğlu, Karapınar ilçesinde sulama kooperatifleri başkanları, ilçe ziraat odası üyeleri ve mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi. Milletvekili Adayı Babaoğlu’nun yanı sıra Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan, Rıza Akköylü’nün de katıldığı toplantıda Karapınar ilçesinin tarım yönünden sorunları ele alındı. Babaoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra, mahalle ziyaretleri yaparak vatandaşlarla buluştu. Babaoğlu yaklaşan seçimler öncesinde vatandaşlardan destek istedi.
AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Babaoğlu Hotamış Mahallesi’nde küçükbaş hayvancılıkla uğraşan bir vatandaşın evini ziyaret etti. Babaoğlu burada yaptığı açıklamada, yaptıkları istişare toplantılarının çok verimli geçtiğini söyledi. Babaoğlu, “Karapınar’da önce ziraat odası, sulama kooperatifleri başkanlarımızla sonra muhtarlarımızla bir araya geldik. Çok verimli bir tartışma ortamında sorunlarını dinledik. Birlikte neler yapabileceğimizi not ettik. Çok faydalı bir toplantı oldu. Şimdi Hotamış Mahallemizdeyiz. Hotamış insanlık var oldukça, bu bölgede biz oldukça tarımın yapıldığı, bitkisel ve hayvansal üretimin önemli merkezlerinden birisi” dedi.
“BU TRENDEN HİÇBİRİMİZ İNMEYECEK, SONUNA KADAR BAŞBAKANIMIZLA BİRLİKTE OLACAĞIZ”
Babaoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu Konya için yüzyıllar boyunca yakaladığı büyük bir şans olarak gördüklerini belirterek, “Konya ve bu coğrafya Karaman, Aksaray ve Niğde’siyle beraber KOP olarak tarihi boyunca böyle dönemi ikinci defa yakalıyor. Birincisi Başkentlik dönemimiz. Konya’nın Selçuklu payitahtı dönemi çok önemli resmi devlet projesiydi. Şimdi ikinci bir projeyi de Sayın Başbakanımızla beraber gerçekten biz bu bölgede toptan kalkınma projesi yürütme şansını yakalamış olacağız. Hepimiz Konya ili olarak Karaman, Aksaray ve Niğde olarak topluca bu trene bineceğiz ve bu trenden hiçbirimiz inmeyecek, sonuna kadar Başbakanımızla birlikte olacağız. Ve bu bölgenin tekrar Türkiye’de bir merkez bölge, Konya’nın da merkez bir şehir olması yolunda hep birlikte çalışacağız. Bu yöne doğru gidiyoruz. Allah yolumuzu açık etsin. Sayın Başbakanımıza Konyalı vatandaşlarımızın büyük teveccühünü görüyoruz ve bu teveccühün de artarak devam ettiğini görmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. İnşallah rekor bir oyla Türkiye’nin seçimli demokrasi tarihinde rekor bir oyla Konya bu desteğini esirgemeyecek diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.