'İYİ KONSANTRE OLDUK' 

Kırmızı - Beyazlılar, Sivasspor karşısında aldığı 2-0'lık galibiyet ile 15'insi sıraya yükselerek, ateş çemberinden kurtuldu. Futbol Direktörü Fuat Çapa, alınan galibiyetin ardından Kanal S mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Çapa, "Sivasspor maçına iyi konsantre olmuştuk. Golün erken gelmesi maçı bizim adımıza rahatlattı. 2-0'dan sonra belki skoru üretmek adına bir şeyler yapabilirdik ama, hafta içi hafta sonu maçları göz önünde bulunduracak olursak, tempomuzun zaman zaman düşük olması gayet normal. Sivasspor maçında çok deneyimli, hevesli, skor için nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık" diye konuştu.  

ÜNİ-SAM'dan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e Samsunspor forması ÜNİ-SAM'dan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e Samsunspor forması

'ATEŞ ÇEMBERİNDEN KURTULDUK'

Birlikteliği devam ettiği sürece daha güzel günlerin yaşanacağına değinen Futbol Direktörü Çapa, "İlk defa sezon başlayalı, ligin ateş çemberi diye adlandırılan alttaki kısmından kurtulduk. Bu da bizim için sevindirici. Artık bundan sonraki süreçte oynayacağımız oyunlara konsantre olup, ligi üst sıralarda bitirmek istiyoruz ki, taraftarımız mutlu olsun. Yine muhteşemlerdi. Büyük camia olduğumuzu biz biliyoruz. Bunu da herkes zamanla daha net görecek. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Biz bu birlikteliği devam ettirdiğimiz sürece, daha güzel günler yaşayacağız" ifadelerini kullandı. 

'ÜZÜCÜ OLDU DİYEBİLİRİZ'

Dimata'nın çift sarıdan kırmızı kart görmesi ve kadroda ki değişiklikler ile ilgili ise Çapa, "Kırmızı kart biraz şanssızlık. Hakem yanılmış olabilir diye düşünüyorum. Üzücü oldu diyebiliriz. Kadro da değişiklik ise hafta sonu hafta içi çok fazla maç oynadık. Taylan mesela sakatlıktan geldi. Hafta için hafta sonu oynadı. Tekrar oynaması bizim için sıkıntı olabilirdi. Her oyuncumuz bizim için önemli. Bu bağlamda bazı oyuncularımızı üst üste maç oynamalarından dolayı risk etmemek için ilk 11'de oynatmadı. Bu hafta tabi daha farklı bir kadro olabilir" dedi. 

NEDİM AYDIN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.