Halil Avcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, New York tarzı Dream Loft’un ardından bahçesinde kumsalı olan, çocukların kumdan kuleler yapabilecekleri konut projesi Miami Loft’un 7 Ekim’de lansmana çıkacağını bildirdi.

Avcı, konuya ilişkin açıklamasında, Miami Loft’un sadece projesine tam bir yıl boyunca çalıştıklarını bildirdi. Lokasyonu ve mimarisiyle diğer tüm projeleri geride bırakacak olan Miami Loft’un lansmanını 7 Ekim’de gerçekleştirip satışlara başlayacaklarını anlatan Orhan Avcı, son projeleri Dream Loft’u 2 Şubat’ta satışa sunup kısa sürede tüm dairelerin tükendiğini söyledi.

Orhan Avcı, ABD’nin Florida eyaletinin Miami şehrinin ünlü kumsallarında olduğu gibi Miami Loft’ta yaşayanların evlerinin önünde kumdan kule yapabileceklerini, sosyal donatılarla da konut sahiplerine tatil keyfi sunacaklarını kaydetti.

"Miami kumsalındaki daire 29 bin TL peşinatla Adana’da olur mu?" sloganıyla lansmanı gerçekleşecek projenin Adana’nın sembol yapıları arasında yer alacağını ifade eden Avcı, "Halil Avı İnşaat, İstanbul’da Adalar manzaralı bölgenin en büyük residansı Dreamtown Residences Complex, Koru Residence ve Bağdat Caddesindeki süper lüks konut ve sosyal tesisler, Adana’da Billur Yalı, Dream Town, Dream Garden, Dream Park, Dream Land ve Dream Loft gibi prestijli projeleriyle marka oldu. Yeni projemizin lokasyonu ve site özellikleri ise 7 Ekim’de ‘7ekimibekleyin.com’ adlı internet sitesinde yer alacak" dedi.