Körfez Belediyesi’nin eylül ayı meclis toplantısı, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın başkanlığında belediye meclis salonunda gerçekleştirildi.

8 gündem maddesinin yer aldığı toplantıda, en önemli madde Körfez Belediyesi’nin 2018 yılı Performans Programı’nın görüşülmesi oldu. Program hakkında ilk söz alan CHP’li meclis üyesi Nilgün Solakoğlu, “Körfez Belediyesi’nin bir meclis üyesi olarak yakalanan başarıdan dolayı gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da ’10 numara bir performans” sergilediklerini belirterek, “Bu başarıyı ben, sen veya o değil; biz yakaladık. Başarı hepimizin. 230 milyon liralık bütçeyi, 130 milyon liralık yatırımları konuşmak bile 10 sene önce hayal edemeyeceğimiz hususlardı. Emeği geçen tüm ekibimize, tüm meclis üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum. Gelişen, büyüyen bir ilçeni alt ve üstyapısındaki sıkıntıları bir yandan gideriyor bir yandan da şehrin gelişmesi adına çalışmalar yapıyoruz. Önemli olan aldığımız emaneti hakkıyla yerine getirerek, aziz milletin dualarını almak” dedi.

Başkan İsmail Baran daha sonra meclis üyeleri tarafından yöneltilen sorulara tek tek cevap verdi. 2018 yılı performans programı, oy çokluğu ile meclisten geçerken, ekim ayı toplantısının 3 Ekim Salı günü saat 15.00’te yapılması kararlaştırıldı.