AK Parti’nin Düzce Milletvekili aday adayları arasında tek doktor unvanına sahip isim olarak dikkatleri üzerinde toplayan Dr. Numan Çabuk, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile 112 Acil ekiplerini ziyaret ederek, meslektaşlarıyla bir araya geldi.
AK Parti Düzce Milletvekili Aday adayı Dr. Numan Çabuk, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürürken, öncelikleri STK ve halka vererek farklılığını ortaya koymaya devam ediyor.
Her gittiği ortamda sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Çabuk, bu kez meslektaşlarıyla bir araya geldi. İlk olarak Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Zengin’i makamında ziyaret eden Çabuk, hastanenin son durumu hakkında bilgi alırken, bir nebzede eski mesai arkadaşlarıyla hasret giderdi.
Başhekim Zengin ve Hastane Müdürü Özkan Çalış’tan yeni hastane inşaatı konularında da bilgiler alan Çabuk, hükümetin eğitim, turizm ve sosyal alanların yanında sağlık alanında Düzce’ye kazandırdığı çalışmaların önemine işaret ederek, "Hastanelerde kuyrukta bekleyen bir süreçten bugünlere geldik. Devletimizin sağlıkta yaptığı düzenlemeler sayesinde bugün, artık, hiç bir hasta mağdur olmuyor. Aynı şekilde sağlık çalışanlarımızın hakları da yeni düzenlemelerle iyileştiriliyor" dedi.
Başhekim Zengin, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, bir meslektaşları olarak Çabuk’un aday adayı olmasından son derece mutlu olduklarını belirtti ve kendisine adaylık seçim çalışmalarında başarılar diledi.
Çabuk, daha sonra Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret ederek Başhekim Savaş Akça ile bir araya gelirken, yeni yapılan merkezide gezerek çalışmalar hakkında Akça’dan bilgiler aldı. Akça’yı ziyaretinin ardından 112 Acil İstasyonunu ziyaret eden Çabuk, burada ambulans şoförleri ve sağlık personelleriyle görüştü. Meslekleri gereği yoğun bir tempoda çalışan sağlıkçıların sıkıntılarını dinleyen Çabuk, meslektaşları olarak sıkıntıların neler olduğunu bildiğini ve var olan alt yapısıyla çözüm odaklı projelerinin olduğundan bahsetti.