Manisa’nın tek alışveriş merkezi olan Forum Magnesia AVM, kuruluşunun 3’üncü yılında Ramazan ayına özel düzenlediği etkinliklerle Manisalılara alışverişin yanında keyifli vakit geçirme imkanı sunuyor.
Bu yıl kuruluşunun üçüncü yılını kutlayan Forum Magnesia AVM, eski Ramazanları yaşatan etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Forum Magnesia, Ramazan etkinlikleri kapsamında ziyaretçilerine, Osmanlı macunu, şerbet, pamuk şeker gibi eski Ramazanları hatırlatan ikramlarda bulunurken, semazen gösterisi ve fasıl dinletisi ile de ziyaretçilerini adeta geçmişe yolculuğa çıkartıyor.
Üçüncü yıllarını doldurmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Forum Magnesia Müdürü Okan Yavaş, “Büyük bir özveri ile mağaza seçeneklerimizi hizmet ve aktivitelerimize yenilikler katarak, ziyaretçilerimize keyifli bir alışveriş ve sosyalleşme ortamı sunmaya devam etmeyi hedefliyoruz. Ayrıca aktivitiler ve hediye kampanyası için planlarımızı yaptık. Manisa’nın buluşma noktası Forum Magnesia Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine keyifli anlar sunuyor. Açık teras alanımızda yapılan fasıl dinletileri ve semazen gösterilerinin yanı sıra ziyaretçilerimize Ramazan boyunca iftar sonrası Osmanlı macunu, Osmanlı şerbeti ve pamuk şeker ikramı devam ediliyor. 13 Haziran ve 14 Eylül tarihleri arasında alışveriş merkezimizin açılış kapanış saatlerinde, sabah 10.00 akşam ise 11.00 olarak değişikliğe gittik.” diye konuştu.
Yavaş, ayrıca önümüzdeki günlerde Forum Magnesia Alışveriş Merkezi olarak ziyaretçilerine, harcadıkça kazandıran bir kampanya ile keyifli alışveriş seçeneği sunacaklarını müjdeli.