SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Bucaspor sorunları rafa kaldırarak pazar günü deplasmanda oynayacağı Amed Sportif maçına odaklandı.
İstifanın eşiğine gelen teknik direktör Levent Eriş'le yola devam edip transfer yasağı nedeniyle takviye yapamamasına rağmen eski futbolcusu Erkan Taşkıran'a yeniden lisans çıkaran sarı lacivertlilere sakat futbolculardan da iyi haber geldi. Sol arka adalesi çeken stoper Tahacan, kasığından sakatlanan kaleci Samet, sol ayak bileğinde ödem oluşan forvet Anıl ve kalçasından sorun yaşayan golcü Burak Aydın'ın tamamen iyileştiği ve Amed karşısında forma giyecekleri açıklandı. Lige iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini belirten Levent Eriş, şu bilgileri verdi:
"Oldukça zor günler geçirdik. Camiada yaşanan kavgalar nedeniyle görevi bırakma noktasına geldim. Ancak bunlar şimdilik aşıldı. Tek düşüncemiz Diyarbakır'da oynayacağımız Amed Sportif mücadelesini sorunsuz bitirmek. Genç ve kaliteli bir takımız. Bu sezonki tek hedefimiz, küme düştüğümüz PTT 1'inci Ligi'ne dönmek. Bunu başarabilecek potansiyele sahibiz. Yeter ki birlik ve beraberlik olsun."