Kredi Yurtlar Kurumu Trabzon Bölge Müdürlüğü, Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı kapsamında düzenlenen ‘’Yurt-Kur Sinema Günleri’’ etkinliğinde, 2 binin üzerinde üniversite öğrencisini ‘’Son Mektup’’ filmiyle buluşturdu.
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Trabzon Bölge Müdürlüğü, bünyesindeki 6 il ve 32 Yurt Müdürlüğü’nde barınan öğrencilerden filmi izlemek isteyen 2 bini aşkın üniversite öğrencisine ‘’Son Mektup’’ filmini ücretsiz izletti. Etkinlik, Bölge Müdürlüğüne bağlı 6 il ve sinema bulunan ilçe merkezlerinde gerçekleştirilirken, Trabzon Nizamiye Yurdu’ndan 150 öğrencinin katıldığı film gösterimini Bölge Müdürü Adnan İpekdal, Yurt Müdürü ve personeli öğrencilerle beraber izledi.
Sinema Günleri çerçevesinde 150 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte açıklamalarda bulunan İpekdal, “Yurtlarımızda barınan öğrencilerimizin tarih bilincini geliştirmek, milli ve manevi değerlere bakışında farkındalık oluşturmak, yüreklerine vatan sevgisini yerleştirmek amacıyla Çanakkale Zaferinin 100. Yıl dönümünde Bakanlığımız ve Genel Müdürlüğümüz tarafından sağlanan bütçeyle gerçekleştirilen bu etkinliği, öğrencilerimizle paylaşmaktan büyük onur duymaktayız” dedi.