AK Parti Antalya milletvekili adayı Atay Uslu, Demre’nin mahallelerinde vatandaşlarla kucaklaştı. Demre teşkilatının tam kadro eşlik ettiği çalışmada, Atay Uslu, Demre’nin 7 mahallesinde vatandaşlarla buluştu, mevlitlere iştirak etti, Düğünlere katıldı, hastaları ziyaret etti.
Çağman (Köyü) Mahallesi ile ziyaret turuna başlayan Uslu, Köylülerle Yeni Türkiye üzerine konuştu. “Artık yol yapmak, okul yapmak sıradan bir hizmet oldu." diyen Uslu, " Ak Parti’nin hem Türkiye ile ilgili hem de Antalya’mız ile ilgili mega projeleri var. Türkiye artık bölgesinde lider ülke. Mazlumların umudu, zalimlerin karşısındaki en büyük güç. Dün IMF’den borç isteyen Türkiye bu gün IMF’ye borç veriyor. Recep Tayyip Erdoğan son 13 yılda yalnızca milli gelirimizi değil, milli onurumuzu da arttırmıştır. Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ikinci yarısı başlayan süreçte emin adımlarla büyük projeleri hayata geçirecek ekibin kaptanıdır. Antalya’da yolculuğuna her geçen gün daha güvenle Lütfi Elvan’ın, Menderes Türel’in, ve kaptanlığında dinamik bir kadroyla devam etmektedir. “
KATILDIĞI DÜĞÜNDE 5 ÇOCUK TEVSİYE ETTİ
Atay Uslu, Çağman ziyareti sonrası Belören (Muskar) Mahallesi’ne geçerek "Gelin Alma" törenine katıldı. Dualar ve Bayraklar eşliğinde süren düğünde Atay Uslu, heyecanlı çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Gelin ve Damada gelin almasında eşlik eden milletvekili adayı Atay Uslu ,çifte 5 çocuk tavsiyesinde bulundu. Ardından Köşkerler (köyü) Mahallesindeki Mevlite katılarak mahalle sakinleriyle mevlit yemeği yedi.
Mevlit sonrası Davazlar ve Yavu mahallerinde vatandaşlarla buluşan Uslu, ortak sorun olarak "sulama suyu sıkıntısını" dinleyip gereken çalışmaların takipçisi olacağını söyledi. Uslu, "Siyaset sorunlara çözüm var, yarınlara ait sözüm var demektir. AK Parti hükumetleri eser ve hizmet siyaseti yapıyor. Sorununuz sorunumdur. İlgili yerlere ulaştırılması ve çözülebilmesi için işlerin takipçisi olacağım" dedi.
Atay Uslu’nun ziyaretlerine AK Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş ve AK Partililer tam kadro eşlik etti.