Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayında terör örgütü mensupları tarafından rehin alındıktan sonra şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için AK Parti İl Gençlik kolları organizasyonda gıyabi cenaze namazı kılındı.
Kemaliye camiinde öğle namazının ardından kılınan gıyabi cenaze namazına Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem, AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz, Merkez ilçe başkanı Ömer Zor, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Hamdi Özer ve vatandaşlar katıldı.
Kemaliye Cami imam hatibi Sıddık Güler, şehit Savcı Kiraz için cemaatten helallik isterken, bir insanı kasten öldürenin bütün insanları öldürmüş gibi olduğunu söyledi ve şehitlikle ilgili mesajlar verdikten sonra namazı kıldırdı.
Namazın ardından beraberinde Gençlik Kolları İl Başkanı Hamdi Özer ile gazetecilere açıklamalarda bulanan AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz, “Vatanımızı bölmek isteyen hainlere inşallah Allah fırsat vermeyecek, bu memleketi kimse bölemeyecek, birlik beraberliğimizi bozamayacaktır. İnşallah bu tür olayları tekrar yaşamayız. Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun.” dedi.