Arzu KAYA- Cemal KÖYÜK-Ümit TÜRK/İSTANBUL, () CUMHURBAŞKANI  Recep Tayyip Erdoğan, annesinin ve babasının mezarlarını ziyaret etti.
Tarabya'daki Huber Köşkü'nden saat 16.00 sıralarında ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a özel doktoru ve AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl de eşlik etti.

YOLDA VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, konvoy kısa bir süre ilerledikten sonra, Haydar Aliyev Caddesi üzerinde makam aracını durdurarak, yol kenarında bekleyen vatandaşlarla bayramlaştı.

ANNE VE BABASINININ KABRİNİ ZİYARET ETTİ
Daha sonra Üsküdar'daki Karacaahmet Mezarlığı'na gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk olarak babası Ahmet ve annesi Tenzile Erdoğan'ın kabrini ziyaret etti, dua okudu. Erdoğan, ardından da, eşi Emine Erdoğan'ın aynı mezarlıkta bulunan anne ve babasının mezarlarını ziyaret etti.

2 KADIN YANINA GELDİ
Yaklaşık 40 dakika süren mezarlık ziyaretinin ardından yürüyerek mezarlıktan çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı gören vatandaşlar alkışlarla sevgi gösterisinde bulundu. Erdoğan da vatandaşları selamladı. Koruması aracılığı ile mezarlık girişindeki çiçekçiden karanfil alan Erdoğan'ın yanına 2 kadın gelmek istedi. Erdoğan İşaret ederek kadınların yanına gelmesine izin verirken, kadınlardan biri Cumhurbaşkanı'nın elini öperek başına koydu.
Erdoğan daha sonra mezarlıktan ayrıldı.

(FOTOĞRAF)