Muratpaşa Belediyesi, ‘Yeraltı otomatik çöp konteyneri sistemi’ için Patent Enstitüsü’nden patent aldı.
Muratpaşa Belediyesi, kent genelinde uyguladığı yeraltı çöp konteyneri uygulamasında kullandığı sistem için patent aldı. T.C. Patent Enstitüsü, Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri Coşkun Vural ve Hakan Hakikat’in buluşu olan ‘Yeraltı otomatik çöp konteyneri sistemi’ ne, Patent/Faydalı Model Belgesi verdi.
Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü atölyelerinde, üretilen system için verilen patent 10 yıl süre ile geçerli olacak. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret edip mucit personeller Coşkun Vural ve Hakan Hakikat’ı kutladı. Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal; T.C. Patent Enstitüsü’nden alınan ‘Patent/Faydalı Model Belgesi’ni, Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Gündeşlioğlu’na teslim etti.
Temizlik İşleri Müdürlüğü Yeraltı Konteyneri Üretim Atölyesi’ni ziyaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Özkaynaklarımızı verimli kullanmamızın yanı sıra üretim tesislerimizi de verimli hale getirdik. Hizmet ve üretimde tasarruf olmaz. Bu önemli buluşa imza atan çalışma arkadaşlarımızı kutluyorum. Sürekli; daha iyisini üretmek amacımızdan asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.