Ordu İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ederek "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri hakkında bilgiler verdi.
Ordu İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu ve beraberindeki heyet Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde yapılan etkinlikler kapsamında Vali Balkanlıoğlu’na bilgiler veren Ordu İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu, etkinliklerin çok verimli geçtiğini, en çok ilgiyi ise cezaevlerinde bulunan mahkumlardan gördüklerini söyledi.
KOLUKISAOĞLU: "EN YOĞUN İLGİYİ CEZAEVİNDE GÖRDÜK"
Bu yılki etkinlikleri geniş alanlara yayarak gerçekleştirdiklerini ifade eden Kolukısaoğlu, "Kutlu Doğum Haftası’nda düzenlediğimiz etkinliklerimizi birçok alanda gerçekleştiriyoruz. Mahalle, mahalle gezerek kadın ve çocuklara ulaşıyoruz. Yapılan çalışmalar ’Hazreti Peygamberle birlikte yaşama ahlakına’ uygunluk gösterir şekilde devam ediyor. Özellikle bu kapsamda cezaevi ziyaretimizde mahkumların oldukça yoğun bir ilgisi ile karşılaştık. Bu bağlamda bölünerek, çocuk yuvası, huzurevi ve ceza evi gibi alanlara yöneldik. Programlar pazartesi bitecek ama Peygamber ahlakının sonsuza kadar bitmemesini istiyoruz" dedi.
BALKANLIOĞLU: "PEYGAMBERİMİZİN HAYATINDAN ÖRNEKLER VERİLMESİ ETKİLİ OLUYOR"
Bu yıl düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde Hazreti Peygamber’in hayatından örnekler verilmesinin son derece etkili olduğunu vurgulayan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "Peygamber efendimizin hayatından örneklerin verildiği etkinlikler gerçekten çok verimli oluyor. İnsanlar günlük hayatın akışıyla bazı şeyleri unutabiliyor. Bu tip programlar bunlar gündeme getiriliyor. Kutlu Doğum Haftası’nın başladığı ilk andan bu ana kadar son derece güzel çalışmalar yapıldı. İl merkezi ve ilçelerimizde farklı konularda ihtisas sahibi hocalarımız bu konuları işliyorlar. İnşallah Peygamber ahlakı tüm hayata yansır ve onun gibi yaşarız" diye konuştu.