Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, asfalt sezonu öncesinde yol ve asfalt işçileriyle toplantı yaparak, fedakarca iş yapmaları talebinde bulundu.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, sabah saat 07.00’da Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı hizmet binasına gitti. Eşbaşkan Anlı, işçilerle toplantı düzenledi. Asfalt sezonu öncesinde yapılan denetimde, Genel Sekreter Fethi Suvari, Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Turan Kapan ile tüm birim müdürleri de hazır bulundu.
Kısa bir açıklama yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, kentin 50 yılını güvence altına alacak altyapı çalışmaları nedeniyle yolların bozulduğu söyledi. Anlı, "Bu nedenle daha çok bakım ve oramı çalışması yapılmalıdır. Asfalt sezonunun açılmasıyla tüm cadde ve sokaklarda kent tarihinde görülmedik bir şekilde asfalt çalışması yürüteceğiz. Tüm bu çalışmalar için 176 milyon lira bütçe ayrıldı" dedi.
İşçilerden fedakarca, elbirliğiyle ve dayanışma içinde çalışarak kentte sahip çıkmalarını isteyen Eşbaşkan Anlı, daha sonra incelemelerde bulunmak üzere Çermik’e gitti.