AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmaları çerçevesinde Ortahisar ilçesinde bulunan sanayi sitesinde esnaflarla bir araya geldi.
Esnafla yaptığı konuşmalarda AK Parti Hükümeti’nin yatırım ve sanayiye büyük destek verdiğini hatırlatan Günnar "AK Parti Hükümetleri olarak iktidara geldikten sonra teşvikler çıkararak, hibeler oluşturarak, istihdamın ve ihracatın önünü açmak adına bir çok girişimlerde bulunduk ve hayal edilemeyecek kadar büyük ölçekli ihracatlar yaptık. Bugün 160 milyar doların üzerine çıkmış bir ihracat rakamına ulaşmış bir ülkedeyiz. Dünyanın en büyük ekonomisine sahip 17 ülke arasındayız. Artık bu kulvarda yarışıyoruz. Siyasi anlamda da gündemi belirlenen bir ülke olmaktan çıkıp, gündem belirleyen bir ülke durumuna geldik” dedi.
Günnar, yakaladıkları istikrarı ve büyümenin kıymetini bilerek devam edeceklerine vurgu yaparak "Siyasi anlamda Türkiye’de hedeflenen ve ‘ikinci yarı’ diyerek yola çıkılan bu dönemde, hedeflenen çok önemli hususlar var. Bu dönemde tamamen kalkınmaya yönelik olarak daha fazla istihdam ve üretim hedefimiz var. Yakaladığımız istikrarının ve büyümenin kıymetini bilerek yola devam edeceğiz” diye konuştu.
Sanayi Sitesi esnaflarını dolaşan Günnar’a site esnafı da yoğun ilgi gösterdi.