Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarına devam ediyor. Taşkesenlioğlu destek için Aziziye turundaydı. İlçedeki vatandaşları gezerek destek isteyen Ak Partili aday organize sanayi bölgesine de giderek işçilerle bir araya gelip sohbet etti.
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu seçim çalışmalarına Aziziye’de devam etti. İlk olarak Ak Parti Aziziye İlçe Teşkilatını ziyaret eden Ak Partili aday daha sonra ilçeyi gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Taşkesenlioğlu kapısını çaldığı her vatandaşa çeşitli hediyeler verdi.
‘AK PARTİ HÜKÜMETİ HER KESİMİ KUCAKLADI’
Hasta ve engelli bir vatandaşı ziyaret eden Taşkesenlioğlu, ailenin yardım talebi ile ilgilenileceği sözünü verdi. Taşkesenlioğlu, buradan ilçe kadın kollarının düzenlediği ev sohbetlerine katıldı. Taşkesenlioğlu’nın bir sonraki durağı ise organize sanayi bölgesi oldu. Burada ziyaret etiği işyerlerinde çalışanlarla bir araya gelen milletvekili adayı sorunları dinleyip, 7 Haziran için destek istedi.
Özellikle verilen teşvikler iş dünyasında yatırımcılara verilen destekleri hatırlatan Taşkesenlioğlu: “Tüketen bir Türkiye’den üreten bir Türkiye’ye geçiyoruz. 12 yılda ülkeyi ileri bir noktaya taşıdık. Hükümetimiz ülkenin şu şehrini bu şehrini ayırt etmiyor. Her ile ayırdığı bütçe ile illerin gelişimi için hizmet etmeye devam ediyor.” ifadelerini kullandı.
Organize sanayi bölgesinde birçok işyeri ve esnafı ziyaret eden Ak Partili aday, esnafların vereceği desteğin önemine dikkat çekti. Taşkesenlioğlu iş yeri yöneticileri ile de ayrı ayrı görüşüp Ak Parti’nin çalışmalarını anlattı.