AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçim kapsamında çalışmalarını sürdürdü. Şahin, "Bizim musluklarımızdan hizmet, onların musluklarından kan akıyor" dedi.
Akpınar Meydanı’nda esnaf ziyaretlerinde bulunan Şahin, vatandaşlarla bir araya gelerek, genel seçimde destek istedi. Ayakkabıcılar Çarşısı, Tüccar Pazarı ve Kuyumcular Çarşısı’nı ziyaret eden Şahin’e büyük ilgi gösteren esnaflar, "İnşallah 400 milletvekiliyle meclise gideceksiniz" dediler. Şahin, daha sonra Battalgazi Kervansaray’da gerçekleştirilen halı kesme törenine katıldı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Şahin, bayanların el emeği, göz nuruyla ortaya güzel şaheserler çıkardıklarını söyledi.
Şahin, daha sonra Eski Malatya’daki 5’nolu seçim bürosunun açılışına katıldı. AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın da yer aldığı seçim bürosunun açılışında konuşan Şahin, "2002’den önce iktidarda olanların yapmış oldukları bir takım yanlışları, hatta milletimizin her kesiminin beklentilerine ihanet edercesine başarısız olan, iktidarda olmalarına rağmen muktedir olamayan bir koalisyondan sonra parti kuruldu. Kurulmaması için ellerinden gelen bütün melanetleri yapmaya çalıştılar. Elbette ki herkesin bir hesabı varsa milletimizin duasıyla Rabbimizin de bir hesabı vardı. Bu ülkede hep önüne bariyerler oluşturulmaya çalışılan sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki kurulan parti, bir yıl içerisinde iktidara geldi" dedi.
AK Parti’nin iktidara gelmesinden rahatsızlık duyanların olduğunu ifade eden Şahin, şunları söyledi:
"Doğu ve Güneydoğu’da akan kanı kim akıtıyor biliyorsunuz. Bugüne kadar Türk’ün, Kürt’ün, Alevi’nin, Sünni’nin evlatlarının kanları aktı. Kan içiciler, kandan beslenenler, siyasi hayatlarını kanın akmasına bağlayanlar, AK Parti iktidarıyla bundan mahrum kaldılar. İnşallah kalmaya da devam edecekler. Bizim musluklarımızdan hizmet, su akıyor. Onların musluklarından kan akıyor. İşte biz bu haldeyken ülkeyi devraldık. Ama hamdolsun bugün ne analarımızın gözyaşı akıyor ne babalarımızın bağrı parçalanıyor ne de evlatlarımızın bedenleri toprağa düşüp, kanları akıyor. Bundan rahatsızlık duyan vampir ruhlu insanlar var. Bugün AK Parti’nin iktidara gelmesinden dolayı ciddi bir şekilde rahatsızlık duyuyorlar. Asla ve asla bir araya gelmesi beklenmeyen CHP’si, MHP’si, HDP’si, AK Parti’yi sandıkta alaşağı edemeyince bir araya geldi."
AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, Battalgazililerin geride kalan 9 seçimde oylarını artırarak AK Parti’ye destek verdiklerini, 10. seçimde de Battalgazililerin AK Parti’ye büyük bir destek vereceğinden şüphesinin olmadığını belirtti.