AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili adayı Hüseyin Samani, Antalya’nın Korkuteli ilçesinde mayıs ayı içerisinde hizmete girecek olan Devlet Hastanesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi.
Korkuteli ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili adayı Hüseyin Samani, inşaatı bitirilerek açılış aşamasına gelen Korkuteli Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Hastane ile ilgili yetkililerden bilgi alan Samani, yeni Devlet Hastanesi’nin 5 yıldızlı otel konforunda olduğunu belirterek, “Son derece konforlu bir hastanedeyiz. Şu anda inşaatı bitirilerek açılış aşamasına geldi. İnşallah mayıs ayı içerisinde hastanemizin açılışını gerçekleştireceğiz. Burası 132 yataklı bir hastane. Her türlü konforu düşünülmüş durumda. Eski hastanemizde bir yoğun bakım odamız yoktu. Artık 10 yoğun bakım odamız olacak. Bu çok önemli. Eski hastaneye göre ameliyathane sayısı daha fazla. 4 tane ameliyathane hizmet verecek. 4 yeni doğan yoğun bakım ünitesi de olacak” dedi.
Gelecekler nesillerin daha sağlıklı olabilmesi için çocukların sağlığının her şeyden önemli olduğunu da sözlerine ekleyen Samani, “Çocukların sağlığının korunabilmesi, gözlem altında tutulabilmesi için onlara yönelik 4 ilave bakım yapılacak bir hastanedeyiz. 132 oda kapasiteli ve bugüne kadar 15 Milyon TL’nin üzerinde yatırım yapılmış bir hastane burası” ifadelerini kullandı.