Yeni yılın sembolü olan Noel Baba’nın, Adana Optimum Outlet’teki gezisi AVM ziyaretçilerinde şaşkınlık ve heyecana yolaçtı.
2014 yılının bitmesine sayılı saatler kala elindeki hediye çuvalıyla Optimum’u turlayan Noel Baba, yılbaşı gecesi dağıtacağı hediyeleri en uygun fiyatlarla almak için Optimum’a geldiğini söyleyerek çevresine neşe saçtı. Artık kızak geyiklerinin emeklilik zamanının geldiğini, bu yüzden yaptığı alışverişlerin fişleriyle Mercedes C180 kampanyasına katılacağını da dile getiren Noel Baba herkesi kahkahaya boğdu.
Yeni yıl alışverişine çıkanların hep markalı ürünleri en uygun fiyatla alıp, hem de son model otomobil kazanma şansını yakaladığını öğrenen Noel Baba, alışverişini daha eğlenceli hale getirdi. Her 100 TL’lik alışverişe bir çekiliş kuponu verildiğini öğrenen Noel Baba, alışverişini de şansını da artırdı.
Alışverişlerini belgeleyen fiş ve faturalarla danışma birimine başvuran Noel Baba, alışveriş merkezinin ortak kullanım alanında sahibini bekleyen Mercedes’in önünde bir de poz vererek, "İnşallah bana çıkar" dedi.
Mili Piyango İdaresi’nin izni ve gözetimi altında gerçekleşen kampanya, 26 Eylül ile 31 Aralık tarihleri arasında yapılan alışverişleri kapsıyor. Herkesin hayallerini süsleyen kampanya bitiminde, Noter huzurunda yapılacak çekilişle 2014 model Mercedes C180 otomobil, Adana Optimum AVM ziyaretçilerden birisinin olacak.