Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün denetimleri daha seri şekilde yapabilmek amacıyla kurduğu motorize ekipler, ilçe sınırları içerisinde çalışmalarına başladı.
Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, belediye bahçesinde incelemede bulunduğu motosikletler ile ilgili olarak, Yunusemre Belediyesi’nin bir hizmetini daha devreye sokmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Başkan Yardımcısı Kaya, Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün başarılı işlere imza attığını belirterek, “Yeni kurulan bir belediye olmamıza rağmen Türkiye’nin her tarafından bizi örnek alıyorlar. Bugün iki motosiklet ile başladık. Gördüğünüz gibi tam donanımlı araçlar ile hizmet vereceğiz. Bu konuda müdürümüzün çalışmaları çok güzel. Tebrik ediyoruz ve yönetim olarak arkasındayız. Örnek belediye örnek Yunusemre yolunda emin adımlar ile ilerliyoruz.” dedi.
“BİSİKLETLİ VE ATLI ZABITA OLUŞTURULACAK”
Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar ise ilk olarak iki motorsiklet ile hizmete başladıklarını vurgulayarak, “İlk olarak iki tane motosiklet ile başladık. Üç tanede bisikletimiz var. Onları da Mesir haftasından dolayı yoğunluk olduğundan önümüzdeki haftalarda faaliyete geçireceğiz. Bu arada iki adet de atlı zabıta ekibi oluşturup hizmete sunmayı düşünüyoruz. Atlı zabıtalarımız parklarımızda hizmet verecek. Yunusemre Belediyesi’nin farkını her yerde göstereceğiz ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.” diye konuştu.