Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgül, Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İmar A.Ş.’in Adanaspor’a talip olduğuyla ilgili kendilerine bir yazı gelmediğini söyledi.
Yazılı bir açıklama yapan Akgül, “20 Mayıs tarihli bir gazetede, Adana Büyükşehir Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü’nün Adana Büyükşehir İmar A.Ş.’nin Adanaspor talip olduğunu anlattığı ve ‘Bu konuda resmi yazımızı kulübe de günler öncesinden ilettik. Ancak kendilerinden resmi yazımıza şu ana kadar bir yanıt alamadık’ ifadesini kullandığı yer almıştır. Benzer şekilde, bir süre önce sayın Şehmuz Uçar tarafımıza yazılı bir talep gönderdiklerini katıldıkları bir televizyon programında ifade etmişti. Bugün itibarı ile kulübümüze ulaşmış yazılı veya sözlü bir talep bulunmamaktadır. Yukarıda yer verilen sayın Sözlü ve Sayın Uçar’a ait beyanlar gerçeğe uygun değildir” ifadesini kullandı.
Adanaspor’un faydasına olabilecek bir devir konusunda görüşmeye istekli olduklarını iki ortak dost vasıtası ile Sözlü’ye defalarca ilettiğini aktaran Akgül, ancak olumlu bir yanıt alamadığını belirtti.
Akgül, kamuoyunu yanıltarak kendisini ve kulübü zor duruma sokmak çabasından başka bir hedefi olmayan söylemlerin uzun zamandır gündemde olduğuna dikkat çekerek, şunları kaydetti:
“Zaman zaman söyleyen kişiler değişmekte ancak söylenenler aynı kalmaktadır. Defalarca ifade ettiğimiz gibi bir defa daha ifade etmek istiyoruz ki, Adanaspor’un faydasına olan her öneriye açığız, Adanaspor’un faydası için her fedakarlığı yapmaya hazırız. Bizimle konuşması gerekirken medyayla görüşmeyi tercih edenler bizimle görüşmeyi isterlerse biz buradayız.”