Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Yeni Mahalle Meslek Edindirme Kursu ve Hanımlar Lokali’ni ziyaret etti. Kursları yerinde inceleyerek kursiyerler ile sohbet eden Başkan Yardımcısı Uygur, Yeni Mahalle Hanımlar Lokali’ne kursiyerlerin yoğun ilgi göstermesinin kendilerini de memnun ettiğini söyledi.
Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur’a ziyarette Yunusemre Belediyesi Meclis Üyesi Seher Baydar ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Ayla Kelat da eşlik etti.
Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Yunusemre Belediyesi olarak hanımlara ve çocuklara büyük önem verdiklerini belirterek, “Yunusemre Belediyesi olarak Uncubozköy Hanımlar Lokalimizin ardından Yeni Mahalle’de Başbakan Yardımcımız Sayın Bülent Arınç tarafından açılışı gerçekleştirilen Yeni Mahalle Meslek Edindirme Kursu ve Hanımlar Lokali’ne yüzlerce başvuru arasından ilk başvuruları kabul edilen kursiyerler eğitimlerinde güzellik uzmanlığı, tıbbı sekreterlik, bilgisayar, İngilizce, ahşap boyama, iğne oyası, plates kurslarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın ilgisi bizleri çok memnun ediyor.” dedi.
“YENİ KURSLARIMIZ AÇILACAK”
Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Yeni Mahalle Meslek Edindirme Kursu Hanımlar Lokaline yeni kurslar açacaklarını vurgulayarak, “Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi, çocuklara ve hanımlara çok önem vermektedir. Yeni Mahalle Hanımlar Lokalimizde yakın zamanda işaret dili, diksiyon, kurdela, el nakışı, anne çocuk bakım kursu, resim kursu, Almanca, Kuran-ı Kerim, Osmanlıca, Fransızca, Arapça, ebru, hüsn-i hat, resim ve yaşlı bakım kursu açacağız. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımız tüm hızıyla sürmeye devam etmektedir.” diye konuştu.
Başkan Yardımcısı Uygur, Yeni Mahalle Meslek Edindirme Kursu ve Hanımlar Lokali’nin insanların çok güzel vakit geçireceği bir yer olduğunu vurgulayarak, “Hanımlar Lokalimizde bir aile ortamı oluştu. Yakın bir zamanda kursiyerlerimiz ile gezilerimiz olacak. Burası bayanlarımızın güzel vakit geçirebileceği çok güzel bir yer oldu.” şeklinde konuştu.