AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “Milli irade feraseti siyasi pusulamız, basireti yol haritamız, haysiyet ve vakarı ilhamımızdır” dedi.

Aydemir “Halka çıkmayanın pusulası şaşar, halkı bilmeyenin yolu çıkmaza girer, halkın idrakine teslim olmayan akıl tutulması yaşar. AK Siyasetin yönlendiricisi halkımız, onun muhteşem iradesidi” yorumunu yaptı.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Hedef 2023 çalışmaları bazında Aşkale ilçesinin konuğu oldu. AK Parti ilçe Başkanı Abdulkerim Polat ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Milletvekili Aydemir, ilçenin 2019 beklentileri, 2023 hedefleri konusunda AK Yönetimle istişarelerde bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Abdulkerim Polat, İl ve İlçe meclis üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Emine Aras, Gençlik Kolları Başkanı Nabi Varınca ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı istişare toplantısında İlçenin 2002-2017 sürecinde aldığı yatırımlar hakkında sunum yapan Aydemir, Aşkale’nin coğrafi bakımdan da Erzurum’un önyüzü ve önsözü olduğuna işaret ederek, marka ilçe olma sürecinin yeni yatırımlarla hız kazanacağını bildirdi.

Milletvekili Aydemir ziyaret sonrasında yaptığı değerlendirmede, “Aşkale AK Parti İlçe Başkanlığımızı ziyaret edip, yapılanları, yapılması gerekenleri istişare ettik. AK kadroya has yürek kardeşliğimizin doruk noktada olmasından büyük memnuniyet duyduk. Millet hizmetinde istihdam ve bizi AK Önder Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşı kılana şükür” kaydını düştü.

Milletvekili Aydemir daha sonra, İlçe başkanı Abdulkerim Polat ve yönetim kurulu üyeleriyle Aşkale Kaymakamı Mehmet Aksu’yu ziyaret ederek, ilçenin kamusal boyutta durumunu ele aldı, kamu yatırımları hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Milletvekili Aydemir, “Aşkale Kaymakamız Aksu ile rutin hale gelen ziyaret ve istişarelerimiz hizmet aktarımında ferahlık sağlıyor. İçişleri eski Bakanımız Abdulkadir Aksu Bey’den tevarüs devlet kumaşı ile Kaymakamımız Mehmet Aksu Aşkale’miz için değer üretiyor” dedi.

Aşkale Kaymakamı Aksu Milletvekili Aydemir’e şükran plaketi sundu.

Milletvekili Aydemir Aşkale’deki çalışmaları kapsamında ilçe esnaf ve eşrafıyla da bir araya geldi. İşyerlerine konuk edilen Milletvekili Aydemir, esnafın tespit ve öngörülerini dinledi, Zeytin Dalı Harekatı noktasında esnafın muzafferiyet niyaz ve dualarına ortak oldu, şehitler için okunan Fatiha ve Yasinleri aminlerle paylaştı. Aşkale esnafının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaş günü tebriklerini de alan Milletvekili Aydemir, onların, “Rabbimiz Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’a uzun ömürler nasip kılsın, başımızdan bozmasın” dedi.

Aydemir, “AK siyaset enerjisini vatandaştan alır. Biz de her vakit öyle yapıp milletle mülaki oluyoruz. Aşkaleli hemşehrilerimizin ortak duası, AK Önderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘a yeni yaşının çok daha hayır getirmesi, ordumuzun muzaffer, yurdumuzun mamur olmasıydı. Minnettarız” ifadesini kullandı.

Milletvekili Aydemir, Aşkale ziyaretinin son etabında AK parti İlçe Başkanı Polat ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte MHP İlçe Başkanı Toksöz Kartal ‘ın vefat eden yakın akrabası Mihrali Selçuk’un taziyesinde bulunup, acısını paylaştı.