Van’da inşaat sektöründe hizmet veren Bedirhan İnşaat ile güç panel işbirliğiyle Van’daki inşaat ustalarına dış cephe mantolama uygulayıcı eğitim ve tanıtım semineri verildi.
İnşaat sezonunun başlamasıyla birlikte yaklaşık 250 inşaat ustalarının katıldığı ve iki saat süren seminerde konuşan Bedirhan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Demir, amaçlarının inşaat ustaları veya bayilerine dış cephe mantolamada doğru bilgilendirmek, kullanılacak malzemelerin önemini aktarmak olduğunu belirtti. Demir, Bosforo boya markasıyla yakaladıkları başarıyı güç panel ile yakalamak olduğunu, bunun Bedirhan İnşaat olarak mantolama ustalarına bu tür bir eğitim ve tanıtım semineri vermek faydalı olacağına inandıklarını söyleyerek, “Daha önce Bosforo ve Almeyra boya Van bölge bayiliği yapan Bedirhan inşaat, gücüne yeni bir güç katarak, güç panel mantolama ısı yalıtım sistemleriyle geçen yıl sözleşme imzaladık. Biz sektör olarak Van ve ilçelerinde bulunan mantolama ustalarına bu eğitim ve tanıtım semineri vermek istedik. Hepinizin bildiği gibi uzun zamana dayanan iş hayatındaki tecrübemizle 5 yıl önce inşaat sektörüne atıldık ve bu amaçla inşaat malzemeleri satışını yaptığımız inşaat malzemeleri şirketini kurduk. Son dönemlerin sektördeki güçlü genç, dinamik ve güçlü markalarından biri olan Bosforo’nun bölge satışını yapmak üzere distribütörlük sözleşmesini imzaladık. Bosforo A.Ş’nin bünyesinde bulundurduğu markalarının gücü kalite ve fiyat avantajlarının yanı sıra bölgeyi bilen personelimiz ile önce hizmet düsturunu benimseyerek 5 yılda büyük bir aşama kaydettik. Bizler şundan eminiz ki başarı için mutlaka emek gerekir. Tüm arkadaşlarımızla birlikte Bosforo’nun verdiği destekle her geçen gün biraz daha büyüyerek yolumuza devam ettik” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından güç panel mantolama ısı yalıtım uygulayıcılarına, güç panel yetkilileri tarafından eğitim ve tanıtım semineri verildi. İZO-Der ve EPS-Der üyesi olan güç panel yetkilileri seminerde uygulayıcıların yaşadıkları sorun ve sıkıntıları da dinleyerek, güç panel hakkında bilgi verdi.
Seminerden memnun olduklarını dile getiren inşaat dış mantolama ustaları ustalar, bu tür seminerler nedeniyle bilgi sahibi olduklarını ve bu tür seminerlerin devam etmesini istedi.