Manisa Girişimciler Derneği’nin (MAGİD) yönetim kurulu toplantısında verilen kararla oluşturulan MAGİD Kadın Kolları, Cafe Corner Lounge’de iftar yemeği düzenledi.
MAGİD Kadın Kolları üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldi. Buluşmada MAGİD Kadın Kolları Başkanı Nurten Topbaş ve üyeler fikir alışverişinde bulundu. Yemeğe MAGİD Başkanı Ayberk Aloğlu da katıldı. Burada bir konuşma yapan Ayberk Alaoğlu, “Öncelikle yönetim kurulu üyemiz ve MAGİD Kadın Kolları başkanımız Nurten Topbaş’ın hazırlamış olduğu iftar yemeği organizasyona katılan tüm üyelerimize teşekkür ederim. MAGİD olarak zamanı gelince belediye gibi zamanı gelince STK gibi zamanı gelince de kamu daireleri gibi çalışmalıyız. Allah’ımıza şükürler olsun ki MAGİD ailesi olarak her geçen gün çığ gibi büyüyoruz. Sizi her zaman destekliyoruz ve projelerinizi bekliyoruz.” dedi.
MAGİD Kadın Kolları üyeleri iftar yemeğinde aldıkları kararla, ilk olarak dar gelirli ailelerin ev tadilatına yardımcı olacaklarını ve çocuklara burs imkanı sağlayacaklarını belirtti. Kadınlar ayrıca çocuk esirgeme kurumuna ve huzur evlerine de düzenli olarak ziyaret edeceklerini dile getirdi.