Ziraat Türkiye Kupası’nda bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Spor Toto 3. Lig temsilcisi Tuzlaspor, son 16 turunda Manisaspor’a 3-1 yenilerek elendi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısına mücadelenin 77. dakikasında tribüne gönderilen Tuzlaspor Teknik Direktörü Zafer Yiğit’in yerine yardımcı antrenör Cemil Ayar katıldı. 4 yıldır kendi sahalarında kaybetmediklerini hatırlatan Ayar, "Kendi sahamızda iyi oynuyoruz. Bunun avantajını kullanıyorduk. Genç oyunculardan oluşan bir kadromuzu var. Bazen stres faktörü oluyor. Yine de elimizden geleni yapmaya çalıştık. 3 Lig’de oynayan bir takımın kupada neler yapabileceğini herkese gösterdik. İyi futbol oynatmaya çalıştık. Rakiplerimiz de bizi ciddiye aldılar. Kupaya başlarken gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyorduk. Bizim asıl amacımız kendi ligimiz. Asıl amacımız bir üst lige çıkabilmek" dedi.
MANİSASPOR CEPHESİ
Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın ise, çeyrek finale yükselmenin güzel olduğunu ifade ederek, "Bu maçı kazanmak istiyorduk. Bu sahada nasıl mücadele edilmesi gerekiyorsa öyle oynadık. Futbolcularımın performansından memnunum. Hafta sonu Kayserispor ile oynayacağımız maç öncesinde moral oldu. Türkiye Kupası’nda gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bizim için önemli olan lig maçımız. Kayseri deplasmanına gideceğiz. Bizim amacımız ligde başarılı olmaktır" şeklinde konuştu.